середа, 04 листопада 2020 17:08

Меттью Макконагі відзначає день народження. 9 маловідомих фактів про яскравого актора
5

4 листопада актор Меттью Макконагі відзначає 51-річчя. Його знають не лише як актора, а й як режисера, сценариста, продюсера та люблячого чоловіка й батька.

Пропонуємо найцікавіші факти про знаменитість.

1. Меттью Макконагі був незапланованою дитиною. 1-й син у родині - Майкл - народився на 17 років раніше за Меттью. Мати актора ніяк не могла завагітніти вдруге, тому взяли хлопця з дитбудинку - Патріка. А 1969-го на світ з'явився Меттью.

2. Батьки Макконагі тричі одружувалися та двічі розлучалися. 1992 року батька Меттью - Джима - не стало через серцевий напад. Мати заявляла, що він помер під час сексу. Джима не стало за рік до виходу на екрани 1-го фільму Меттью. Тоді актору було 23 роки.

3. В юні роки Меттью мріяв стати адвокатом або актором. Після школи він поїхав до Австралії, де влаштувався помічником адвоката. Та хлопець швидко здогадався, що така робота не для нього. Він розповів про це в одному з інтерв'ю: "Я не захотів стати юристом, бо зрозумів: майже всі адвокати знають, що більшість їхніх підзахисних насправді винні". І тому 1993 року він отримав ступінь бакалавра в галузі кіно, радіо й телебачення.

4. Роль Джека Доусона в фільмі "Титанік" режисера Джеймса Кемерона ледь не дісталася Макконагі. А Гвінет Пелтроу розглядалася на роль Роуз.

Меттью Макконагі сьогодні виповнюється 51 рік
Фото: instagram.com/officiallymcconaughey
Меттью Макконагі сьогодні виповнюється 51 рік
Меттью Макконагі сьогодні виповнюється 51 рік
Меттью разом з дружиною Камілою
Меттью разом з дружиною Камілою

5. Критики називають знаковими для Меттью ролі в таких фільмах: "Далласький клуб покупців", "Справжній детектив" та "Інтерстеллар". Макконагі за свою кар'єру отримав 41 нагороду, а також був номінований 74 рази. Серед заповітних статуеток знайдеться й "Оскар" за головну чоловічу роль ("Далласький клуб покупців").

6. Знаменита фраза Меттью Макконагі "добре, добре, добре" (англ. "alright, alright, alright") стала одним з хітів на 86-й церемонії вручення Оскар. Він висловлював подяку за Оскар за роль у фільмі "Далласький клуб покупців".

7. 2006 року Меттью врятував кота від 2 юнаків в каліфорнійському Шерман-Окс. Вони побризкали кота лаком для волосся і намагалися підпалити його. Актор також врятував чимало тварин, яких господарі покинули після затоплення Нового Орлеану під час урагану Катріна.

8. До зустрічі з бразильською моделлю Камілою Алвес Меттью мав славу серцеїда. Він зустрічався з такими зірками як Сандра Буллок, Пенелопа Крус і Джанет Джексон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кендалл Дженнер 25. Найспокусливіші фото топмоделі

9. Коли Каміла та Меттью вперше зустрілися в барі Лос-Анджелеса, жінка й гадки не мала, що Меттью Макконагі - знаменитість. Перед тим, як одружитися, пара прожила разом 6 років та вже мала 2 дітей. Зараз у подружжя вже 3 дитини.

Американський актор Хоакін Фенікс 28 жовтня відзначає 46-річчя. Торік він зачарував мільйони глядачів акторською майстерністю у "Джокері". За його участю він став найкасовішим фільмом з R-рейтингом за всю історію кіно.

Зараз ви читаєте новину «Меттью Макконагі відзначає день народження. 9 маловідомих фактів про яскравого актора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі