середа, 14 грудня 2011 13:06

Меріл Стріп у 62 роки вперше знялася для Vogue

Американська актриса Меріл Стріп вперше з'явиться на обкладинці модного журналу Vogue. Про це повідомляє The New York Daily News.

У журналі також з'явиться інтерв'ю з актрисою, присвячене виходу її нового фільму "Залізна леді" про Маргарет Тетчер. Як пише The Daily Telegraph, в інтерв'ю Стріп пожартувала, що вона стала найстарішою жінкою, яка з'явилася на обкладинці Vogue.

За словами 62-річної Стріп, вона вважала, що її кар'єра закінчилася ще 20 років тому, коли їй одночасно запропонували три ролі відьми у різних фільмах. Вона вирішила тоді, що сорокарічні жінки виглядають "гротескно в якомусь сенсі", і заявила своєму чоловіку, що її кар'єра закінчена.

Січневий номер Vogue c Меріл Стріп на обкладинці з'явиться у продажу в США 20 грудня. Фільм "Залізна леді" вийде на екрани Європи та США на початку січня.

Меріл Стріп почала зніматися в 1977 році. Вона зіграла у понад 50 фільмах, і 16 разів була номінована на премію "Оскар", встановивши рекорд в історії кінематографу.

Зараз ви читаєте новину «Меріл Стріп у 62 роки вперше знялася для Vogue». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі