понеділок, 05 травня 2008 12:04

Мерая Кері вийшла заміж на Багамах (ФОТО)

Роман Мераї Кері і її коханого Ніка Кеннона закінчився одруженням. На багамському острові Ельютера співачка отримала ліцензію на вступ до шлюбу, повідомляє People.

Згідно з вимогами, що діють на Багамах, для вступу до шлюбу жених і наречена повинні знаходитися в країні не менше 48 годин, бути старше 16 років і мати ліцензію на шлюб, отриману не раніше як за 90 днів до цього. Священик, який вінчає подружжя, потім передає ліцензію в реєстр.

Як повідомляє NewYorkPost, весілля нібито відбулася на віллі Кері на острові Віндермір недалеко від Ельютери. На цьому ексклюзивному острові регулярно відпочивають члени британської королівської сім"ї. Хоча офіційного підтвердження весілля немає, родичка Ніка Кеннона, Лінда Кеннон, підтвердила цю новину, проте деталі повідомити відмовилася.

39-річні Кері і 27-річний актор і реппер Кеннон зустрічаються всього два місяці. Для Кері це другий шлюб. У 1998 році вона розлучилася з продюсером Томмі Моттола. Кеннон минулого року розлучився з моделлю Victoria"sSecretСелітою Ебенкс, якій, до речі, він зробив пропозицію опісля чотирьох місяців знайомства.

Зараз ви читаєте новину «Мерая Кері вийшла заміж на Багамах (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі