пʼятниця, 12 липня 2024 12:53

"Мені забороняли їсти солодке" - Раміна відверто розказала про формування булімії
3

Раміна відверто розказала про формування булімії
Фото: Скріншот
Раміна відверто розказала про формування булімії
Раміна відверто розказала про формування булімії

Українська журналістка й блогерка Раміна Есхакзай поділилась, як у неї формувалась булімія.

На своєму YouTube-каналі зірка зізналась, що розлад харчової поведінки у неї виник ще в дитинстві.

"Мені забороняли їсти солодке. Тато приносив багато кіндерів, коли міг зі мною провести час. Мама ховала солодке, говорила, що я забагато його їм. Ми з бабусею смажили чипси, їли солону рибку. Батьки брали з собою на роботу, й за те що я сиділа в машині, вони казали, що ми поїдемо разом в МакДональдс, або, якщо піду з ними на ринок - куплять шаурму. У мами постійно була зайва вага, вона зараз худне. Їй постійно казали, що вона гладка і мені казали: "Раміна, не їж стільки, бо будеш така сама як мама", - пригадала жінка.

Додала, що у підлітковому віці сусіди вказували їй на зайву вагу.

"Я не пам'ятаю себе, коли я б не думала про вагу. Зараз мені подобається моє тіло, але раніше так не було. Я з самого дитинства мріяла бути на сцені, мені подобалися Вікторія Бекхем, Кейт Мосс, мені хотілося бути на них схожою, адже здавалося, що ця краса і чудове життя є тільки, коли ти худий. Мені говорили: "Раміна, якби ти була висока та худа, ти була б моделлю". Я зрозуміла у 22 роки, що у мене почалася булімія. Я все життя хотіла схуднути. Коли я почала блювати понад три рази на тиждень, я почала приймати антидепресанти (2023 рік)", - розповіла вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Раміна розсекретила, де служить її коханий

Серйозні проблеми з самосприйняттям у Раміни почалися, коли вона стала відомою.

"Я пам'ятаю випадок на пляжі. Коли дівчата помітили, що це я, вони повернули свій шезлонг, щоб дивитися саме на мене. Я тоді подумала, блін, що вони зараз будуть лежати і розглядати мій зад (чи є у мене целюліт, чи немає)", - зізналась Раміна.

У період лікування жінці порадили відписатися від дівчат, які активно транслюють гарну фігуру й здоровий спосіб життя.

Раніше Раміна Есхакзай заявила, що хоче всиновити хлопчика, якого незаконно вивезли з України росіяни. Йдеться про саме того хлопчика, якого усиновила уповноважена при президенті РФ з прав дитини Марія Львова-Бєлова.

Зараз ви читаєте новину «"Мені забороняли їсти солодке" - Раміна відверто розказала про формування булімії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі