пʼятниця, 27 січня 2017 15:28

Меланія Трамп прикрасила обкладинку Vanity Fair

 

Мексиканське видання журналу Vanity Fair випустило новий номер з Меланією Трамп на обкладинці. Усередині журналу - матеріал про стосунки першої леді з чоловіком і оцінка її шансів стати новою Жаклін Кеннаді.

Меланія не підозрювала, що стане героїнею випуску: вона не давала інтерв'ю і не фотографувалася для журналу. І знімок, і текст у номері спочатку були опубліковані в журналі GQ ще навесні 2016 року. Обидва журнали входять в один і той же видавничий дім, так що проблем з авторськими правами не виникло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меланія Трамп набирає команду для захисту від тролів в Інтернеті

Дональд Трамп почав виконувати свої передвиборчі обіцянки. Політик вже підписав указ про початок будівництва стіни на кордоні з Мексикою в цілях посилення безпеки і посилення міграційної політики і заявив, що спорудження цієї стіни оплатить уряд Мексики (буде введений податок в 20 відсотків на імпорт з Мексики, за рахунок чого і покриються витрати).

 

Цей указ викликав справжню бурю: американські чиновники, незгодні з ним, звільняються, самі мексиканці страйкують і відмовляються купувати американські товари, президент Мексики Енріке Ньєто вже заявив, що його країна не буде платити за будівництво стіни.

Зараз ви читаєте новину «Меланія Трамп прикрасила обкладинку Vanity Fair». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі