четвер, 17 червня 2010 09:49

Меган Фокс загубила подаровану на заручини обручку

Меган Фокс загубила подаровану на заручини обручку

Актор Брайан Остін Грін зробив пропозицію своїй багаторічній подрузі Меган Фокс, повідомляє 16 червня американський таблоїд US Weekly. Інформацію про заручини підтвердила агентству Associated Press представниця Меган Фокс.

За інформацією таблоїду, Грін і Фокс заручились 1 червня на одному з гавайських пляжів, де пара проводила літній відпочинок. Очевидці події свідчать, що 24-річна актриса виглядала щасливою, приймаючи пропозицію Гріна.

"Вона просто стрибала від щастя", - розповів очевидець події.

Разом з пропозицією Грін подарував Фокс обручку з діамантом в 2 карати, яку пара раніше разом придбала в одному з ювелірних магазинів Беверлі-Хіллз. Примітно, що одразу після того, як Фокс прийняла пропозицію Гріна, обручка пропала. Припускають, що дівчина упустила обручку в пісок, проте тривалі пошуки із залученням персоналу готелю, де зупинилася пара, не принесли результатів.

Дата майбутнього весілля поки не називається.

Меган Фокс, зірка блокбастерів "Трансформери", і Брайан Остін Грін, котрий прославився роллю в популярному молодіжному телесеріалі "Беверлі-Хіллз, 90210", почали зустрічатися в 2004 році. Через декілька років Грін зробив Фокс пропозицію, яку вона прийняла, але пізніше з незрозумілих причин заручини були розірвані.

36-річний Брайан Остін Грін раніше був одружений на партнерці по знімальному майданчику "Беверлі-Хіллз, 90210" Ванессі Марсіл. Від цього союзу у Гріна залишився 8-річний син Кассіус, якого колишнє подружжя виховує разом. За ствердженням американських таблоїдів, Меган Фокс також активно бере участь у вихованні хлопчика.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Меган Фокс загубила подаровану на заручини обручку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі