неділя, 20 червня 2010 11:56

Меган Фокс показала груди на прем'єрі вестерну (ФОТО)
5

Фото: The Daily Mail

У Голлівуді відбулася прем'єра фільму-вестерну "Джон Хекс" з Меган Фокс у головній жіночій ролі. На червону доріжку перед Arclight Cinerama Dome 24-річна актриса вийшла в приголомшливій червоній сукні з глибоким декольте, дизайн якого був створений Giorgio Armani Privé спеціально для зірки.

У фільмі актриса зіграла подружку головного героя - чарівну і небезпечну проститутку в корсеті і з пістолетом. Партнером Меган по знімальному майданчику став Джош Бролін, який зіграв головного героя зі спотвореним обличчям. Також у новому кінокоміксі знялися Талія Райлі, Джулія Джонс і Барбара Стрейзенд.

І хоча критики не в захваті від фільму, який вже охрестили "проклятим", продюсери сподіваються відбити $47-мільйонний бюджет.

Меган Фокс нещодавно стала обличчям нової колекції Autumn/Winter 2010/2011 від Armani, замінивши на цьому місці Вікторію Бекхем. Також зірка заручилася з актором Остіном Гріном. Він вже вдруге пропонував красуні руку і серце.

Gazeta.ua за матеріалами The Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Меган Фокс показала груди на прем'єрі вестерну (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі