пʼятниця, 19 лютого 2021 13:42

"Маю 3 квартири". Педан уперше розповів про своє житло в центрі Києва
5

Шоумен Олександр Педан вперше поділився тим, що має двоповерхову квартиру в центрі Києва та ще 2 квартири, які придбав для дітей.

Педан розповів про своє житло
Фото: instagram.com/pedanos
Педан розповів про своє житло
Педан розповів про своє житло
Педан розповів про своє житло
Педан розповів про своє житло

Про це він розповів у відеопідкасті М2.

"Коли мені було 25, я планував зібрати собі спочатку на квартиру, потім захотів комфортних умов для проживання. Нас стало більше, не вистачало місця, тому мені потрібно було купити більшу квартиру. Та я не з тих, хто про 300 кв. м. Зараз у мене приблизно 100 з копійками – прикольна двоповерхова квартира в Києві на Лук'янівці", - розказав ведучий "Нового каналу".

Чоловік зазначив: має відчуття, що живе в приватному будинку через те, що "це 2 поверхи і внизу великий хол зі сходами нагору".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Сутінок" придбала маєток за $6 млн

"Мені по квадратурі не вистачало 1 кімнати, але квартира така класна, я там живу і кайфую. Тепер думаю, що в мене діти, я хочу дати їм освіту і, по можливості, по квартирі. Поки діти виростуть, спокійно можу купити, зробити там ремонт і здавати. Зараз маю 3 невеликі квартири", – поділився Педан.

Ведучий Олександр Педан знімає кумедні ролики про стосунки батьків із підлітками. Створює відео разом з донькою Валерією.

Зараз ви читаєте новину «"Маю 3 квартири". Педан уперше розповів про своє житло в центрі Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі