вівторок, 17 квітня 2012 12:26

Материнство негативно позначається на зовнішності Карли Бруні

Перша леді Франції та дружина Ніколя Саркозі супермодель Карла Бруні помітно змарніла після пологів. Від уваги світських хронікерів не приховались її втомлений вигляд, мішки під очима і цілковита відсутність косметики.

Нагадаємо, Карла Бруні-Саркозі народила дівчинку в кінці жовтня минулого року. Буквально всі світові ЗМІ не раз повідомляли, що перша леді Франції привела на світ хлопчика. Проте ці дані виявилися помилковими. У сімействі глави П'ятої республіки нарешті народилася дівчинка.

Карла Бруні та її чоловік президент Ніколя Саркозі майже відразу після народження крихітки оголосили її ім'я - Джулія. Щасливі батьки вважають, що це ім'я однаково добре звучить і по-французьки, і по-італійськи, звідки, власне, родом Карла Бруні. Для її чоловіка Ніколя Саркозі Джулія є четвертою дитиною і першою донькою, для Бруні Джулія - поки лише друга дитина.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Папараці зняли дочку Бруні та Саркозі

Однак Карла відразу заявила, що не буде влаштовувати спеціальних фотосесій своєї крихітки і тим більше не має наміру продавати перші знімки Джулії за скажені гроші. Лише через місяць папараці примудрилися сфотографувати Бруні з малятком у Версалі, щоправда, головка дитини була ретельно закрита. Однак папараці не втрачають надії.

У результаті днями з'явилися нові знімки Карли Бруні з Джулією. Дівчинка, як звичайно, була прикрита, а ось Карла ні від кого не ховалася. Фотографи зняли Бруні в той момент, коли вона летіла, щоб возз'єднатися з чоловіком. Ніколя зараз весь у справах - пішов останній тиждень передвиборної гонки, тому йому доводиться часто відлучатися.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Саркозі та Бруні прогулялися по парку зі своєю новонародженою дочкою

На обличчі першої леді зовсім не було макіяжу, і відсутність косметики лише підкреслило те, як змінилася колишня супермодель за останній час, причому явно не в кращу сторону. Вочевидь, материнство дається Карлі насилу: під очима темні круги, щоки запали, губи обвітрилися. Бруні виглядає абсолютно виснаженою і втомленою.

Мало того, дружина Саркозі все частіше дозволяє собі з'являтися на людях не нафарбованою і незачесаною. Карла давно відмовилася від елегантних костюмів на користь зручних широких штанів і в'язаних светрів.

Зараз ви читаєте новину «Материнство негативно позначається на зовнішності Карли Бруні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі