пʼятниця, 17 серпня 2012 13:46

Мати Сильвестра Сталлоне перекачала собі губи

Актриса, астролог і мати популярного голлівудського актора Сильвестра Сталлоне Джекі буквально потрясла всіх, хто прийшов на кінопрем'єру нового фільму "Нестримні-2". 90-річна матір явно перестаралася з пластичними операціями.

Днями в Лос-Анджелесі відбулася довгоочікувана прем'єра нової картини Сильвестра Сталлоне "Нестримні-2", на якій "засвітилися" такі визнані голлівудські зірки, як сам Сталлоне з сім'єю, нестаріючий Чак Норріс, "термінатор" Арнольд Шварценеггер, вічно молодий Жан-Клод Ван Дамм, "перевізник" Джейсон Стетхем, Дольф Лундгрен та багато інших.

Проте всю увагу численної публіки "відтягнула" на себе мати Сильвестра Сталлоне Джекі. Почнемо з того, що їй 90 років. Однак такий вік їй рішуче неможливо дати тому, що виглядає вона молодша власного сина. Причина в численних пластичних операціях, які, на думку приголомшеної публіки і журналістів, тільки зіпсували незвичайну красу Джекі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рідні переживають за Сильвестра Сталлоне

Місіс Сталлоне виглядає як силіконова мумія, заявили в один голос зарубіжні ЗМІ. Її очі помітно звужені через неодноразові підтяжки, а накачані губи більше схожі на пельмені. Крім того, Джекі одягається абсолютно не за віком. Так, на прем'єрі вона з'явилася в коротенькій спідниці (так, її ніжкам позаздрить і 30-річна жінка) і чорный блузі з непристойно глибоким декольте. Завершували картину темні босоніжки на підборах і пустотлива яскрава сумочка.

Зазначимо, що сам Сильвестр, мабуть, соромлячись матері, протягом всього заходу навіть не підійшов до Джекі, перебуваючи в тісному колі дружини і доньок. Однак сама місіс Сталлоне з цього приводу абсолютно не переживала. Вона старанно позувала на камери, посміхаючись, від чого її рот з великими губами більше нагадував оскал.

Зараз ви читаєте новину «Мати Сильвестра Сталлоне перекачала собі губи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі