пʼятниця, 16 серпня 2024 10:24

Мадонні - 66. Найвідвертіші фото світової зірки
10

Мадонна
Фото: instagram.com/madonna
Мадонна
Мадонна
Мадонна
Мадонна

Американська співачка, танцівниця, кіноакторка, продюсерка, режисерка Мадонна відзначає 66-річчя. Найуспішніша і найбагатша виконавиця в історії музики. Світові продажі її альбомів перевищили 300 млн екземплярів, а майновий стан зірки складає понад $1 млрд.

Gazeta.ua пропонує переглянути цікаві факти з життя артистки та її відверті фото.

Батько виховував майбутню співачку суворо. Вимагав обов'язкового недільного годинного відвідування церкви та ретельного виконання домашніх завдань із парафіяльної школи. Забороняв дивитися телевізор. У дитинстві Мадонна любила матір, що померла від раку, коли дочці було близько п'яти років. Для дівчинки це стало трагедією. Вона два роки провела в іпохондрії, теж боячись захворіти на рак. Варто було їй вийти з будинку, починалося блювання і паніка.

Епатажна натура Мадонни відкрилася ще у школі, де забороняли макіяж, одягати нейлонові панчохи, коротко стригтися. На знак протесту вона одягала різноколірні панчохи. На конкурсі юних талантів танцювала в бікіні. Однак у католицькій школі мала найкращі оцінки. У старших класах організовувала шкільних уболівальників на спортивних змаганнях, грала в драмгуртку, займалася в балетній студії.

Після успішного завершення школи Мадонна подалася в балет. З її пластикою та природною любов'ю до танцю отримала стипендію в університеті Мічигану. Близько трьох років займалася під керівництвом Крістофера Фліна, але вирішила, що зробити кар'єру зможе лише у Нью-Йорку. Куди проти волі батька полетіла у 1978 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дали фальшиві гроші на ЗСУ: реперку alyona alyona обдурили за кордоном

Мадонна жила впроголодь, певний час ночуючи на горищах. Для прожиття підробляла продавчинею, гардеробницею, натурницею в образотворчій студії, навіть фотографувалася оголеною.

Пізніше співачка підписала контракт зі студією звукозапису "Саєр Рекордз", платівки якого поширювала фірма "Ворнер Бразерс". Після випуску двох успішних синглів випустила перший альбом "Мадонна". Він приніс зірці першу славу.

У 2010 році Мадонна очолила список найпопулярніших артистів останнього десятиліття, обійшовши The Beatles.

У 2012-му поп-діва виступила у Києві. Концерт відвідали 31 022 глядачів і глядачок.

З початком повномасштабного вторгнення підтримала Україну й засудила дії російського президента.

Раніше Мадонна здивувала прихильників новими відвертими фото. Зірка опублікувала кадри, на яких позувала топлес. Поруч з нею сидів загадковий обранець.

Зараз ви читаєте новину «Мадонні - 66. Найвідвертіші фото світової зірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі