вівторок, 06 липня 2010 19:34

Мадонна оголосила війну старим рукам

Мадонна оголосила війну старим рукам

За останніми повідомленнями, 51-річна співачка звернулася за допомогою до дерматолога доктора Фредеріку Брандту, щоб він допоміг їй позбутися від головного ознаки жінки, яка старішає, - зморшкуватих рук.

"Протягом останніх кількох років вдалося створити дива зі своїм обличчям завдяки тому ж Брандту, а от руки завжди видавали її справжній вік", - розповіло джерело кореспонденту британської газети Mirror.

Поки доктор Брандт має намір робити зірці хімічний пілінг, інтенсивні процедури мікродермабразії (особливе шліфування шкіри), ін'єкції з різними наповнювачами та серотерапії (впорскування імунної сироватки).

Мадонна вже почала сеанси серотерапії: у вену вводиться особливий склад, змушуючи її побліднішати і поступово зникнути. Співачка в захваті від результатів.

"Мадонна ненавидить сам вигляд своїх рук і каже, що вони належать "старій дамі", - говорить джерело, близьке до оточення співачки.

"Вона не може чинити так, як Майкл Джексон і весь час ходити в рукавичках. Саме тому вона вирішила взяти справу в свої, хм, руки", - додає він.

MIGnews

Зараз ви читаєте новину «Мадонна оголосила війну старим рукам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі