четвер, 11 лютого 2010 14:21

Хесус Лус і Мадонна знову разом (ФОТО)

Схоже, чутки про розрив Мадонни з її 23-річним коханцем Хесусом Лусом виявилися передчасними. Вчора парочка зустрілася і провела час за романтичною вечерею в Ріо-де-Жанейро.

Зірка прибула в Ріо у вівторок близько 9 ранку у супроводі шести озброєних охоронців, які тягнули багаж співачки - 12 валіз від Луї Віттона. Приблизно за годину в готель прибув і Хесус, який вже два тижні засмагає в рідному Ріо.

Мадонна і Хесус зупинилися в одному номері в шикарному готелі "Fasano", розташованому в престижному районі Іпанема, до якого прилягає пляж. Учора увечері вони були помічені в ресторані "Botticella", де вечеряли при свічках. Парочка виглядала помиреною та щасливою.

Жителі будинків, розташованих поряд з готелем "Fasano", де зупинилася зірка, розповіли пресі, що в готелі вжиті безпрецедентні заходи безпеки. Охоронці не дозволять фотографам увійти до будівлі, щоб сфотографувати співачку в басейні готелю. Крім того, спеціально для Мадонни в готелі обладнали ексклюзивний спортзал, де вона займатиметься пілатесом.

Экспресс газета

Зараз ви читаєте новину «Хесус Лус і Мадонна знову разом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі