понеділок, 09 жовтня 2017 18:37

Любителька комп'ютерних ігор повністю оголилась для чоловічого журналу
79

Модель Холлі Вульф оголилася для чоловічого видання Playboy Mexico.

Фотографії Холлі Вульф можна часто спостерігати в FHM і Maxim. Три рази модель потрапляла на обкладинку Playboy, а в 2014-му її обрали Playmate року в Чехії. Зйомки для чоловічих журналів не єдине захоплення Вульф. Дівчина дуже любить аніме, комікси та відеоігри. У дитинстві вона пропадала за Nintendo 64 і Sega Genesis, зараз годинами Стрім на Twitch.tv. Тепер можна не нервувати, що хтось може посміятися над тим, що вона годинами тріщить про The Legend of Zelda.

Так любов до аніме і ігор призвела до того, що Вульф почала займатися косплеєм. Пляжний і більш закритий наряд D.Va або Ангела з Overwatch, Кеммі з Street Fighter 5, принцеса Зельда з The Legend of Zelda, Жінка-кішка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-наречена Джастіна Бібера похвалилася бразильськими сідницями в бікіні

Батьки моделі - послідовники мормонізму, люди глибоко віруючі. З тих пір як вона стала знаменитою, вдома не докучають нотаціями.

У Вульф вистачає фанатів по всьому світу. Вона регулярно відвідує киберспортивні турніри і різні ігрові заходи. Модель зізнається: багато чоловіків як і раніше дивуються, що така красуня може проводити вечори за консоллю або комп'ютером. Вульф не бачить в цьому нічого жахливого. Грати в ігри - нормально.

Зараз ви читаєте новину «Любителька комп'ютерних ігор повністю оголилась для чоловічого журналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі