пʼятниця, 28 вересня 2012 13:28

Лєра Кудрявцева переїхала до свого молодого коханця

Лєра Кудрявцева переїхала до свого молодого коханця
Телеведуча займається облаштуванням сама Фото: paparazzi.ru

Телеведуча Лєра Кудрявцева зараз зайнята клопотами по облаштуванню сімейного гніздечка. Протягом декількох місяців зірка крутила роман з молодим хокеїстом Ігорем Макаровим і тепер переїхала до нового коханого.

Робочий графік у Лєри досить щільний, але тим не менше вона не упускає анінайменшої можливості навідатися до улюбленого в Пітер. І зараз знаменитість з ентузіазмом облаштовує нову квартиру, наводить затишок, одним словом клопочеться.

Щоправда, як зізналася Кудрявцева, Ігор виявився не надто хорошим помічником. Гламурна блондинка сама зробила косметичний ремонт і тепер займається прикрашенням. Так що зараз телеведуча почуває себе мало не героїнею некрасовських поем. "Я сама налаштувала телевізор. Повісила картини. Боюся міняти змішувач, після цього може вирости член", - пожартувала знаменитість у своєму мікроблозі на Twitter.

Нагадаємо, з хокеїстом пітерського "СКА" зірка зустрічається вже кілька місяців. Вони познайомилися на початку літа в компанії спільних друзів. Стосунки Лєри з поп-співаком Сергієм Лазарєвим до того часу вже фактично закінчилися, так що молодий і цікавий спортсмен підвернувся досить до речі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лєра Кудрявцева проміняла Сергія Лазарєва на 24-річного хокеїста

Різниця у віці (Макаров молодше Кудрявцевої на 16 років) теледіву абсолютно не бентежить і вона навіть про це не замислюється. "А навіщо? Якщо людина до душі? - запитує Лєра. - Стереотипи це все, нісенітниця! Коли дві людини не відчувають різниці у віці, то чому це раптом має хвилювати громадськість? Можна подумати, що, якщо чоловік і жінка ровесники, це захистить від розставання".

Зараз ви читаєте новину «Лєра Кудрявцева переїхала до свого молодого коханця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі