понеділок, 09 квітня 2012 15:28

Лєрі Кудрявцевій на труси прикріпили кобуру
5

Популярна телеведуча Лєра Кудрявцева знялася в провокаційній фотосесії для чоловічого журналу Playboy. Гаряча блондинка знялася в стилі мілітарі.

У Мережі з'явилися відверті знімки відомої телеведучої і подруги Сергія Лазарєва Лєри Кудрявцевої. Примітно, що фотосесія належить популярному чоловічому журналу Playboy. У спекотній зйомці Кудрявцева постала в несподіваному армійському образі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Лазарєв показав голі груди Кудрявцевої

На одному з фото її груди прикриває лише портупея. На інших знімках сорочка кольору хакі, відверто зав'язана вузлом, авіаторські окуляри і кобура в парі з прозорим боді ефектно доповнюють образ "дівчини особливого призначення", як охрестили Лєру редактори журналу.

Проте не на всіх фотографіях Лєра представлена в мілітаристській формі. Є знімки, де Кудрявцева одягнена в кокетливу білизну, проте творці не забули про армійську тематику і нагородили блондинку зброєю. До слова, Лєра знялася і для обкладинки чоловічого видання.

Зараз ви читаєте новину «Лєрі Кудрявцевій на труси прикріпили кобуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі