середа, 15 лютого 2012 11:09

Ліза Боярська залишить дитину заради кар'єри

Ліза Боярська залишить дитину заради кар'єри

Дитина популярних акторів Єлизавети Боярської і Максима Матвєєва ще не народилась, проте вже відомо, що майбутня матуся кине її заради кар'єри.

Ліза Боярська в інтерв'ю не раз зізнавалася, що не є зразковою домогосподаркою, та й взагалі віддає перевагу кар'єрі. І її не зупинить ніщо і ніхто, навіть дитина. Мабуть, майбутню дитину будуть виховувати інші родичі затребуваної артистки: чоловік Максим Матвєєв, бабуся Лариса Луппіан і дідусь Михайло Боярський.

В останнього, до речі, вже є певний план по вихованню майбутнього онука, якого "мушкетер" очікує з великим нетерпінням: "Буду брати його з собою на риболовлю, навчу вболівати за "Зеніт", трошки навчу фехтувати". Втім, така програма годиться радше для хлопчика, ніж для дівчинки. А між тим ані Ліза Боярська, ані її чоловік Максим Матвєєв, ані їхнє найближче оточення так і не повідомило, кого ж саме, хлопчика чи дівчинку, чекає актриса.

За деякою інформацією, терміни пологів Боярської підходять - вона повинна народити в кінці березня або на початку квітня. Чим ближче настільки важливий момент в її житті, тим хвилююче і природніше бажання Лізи бути поряд з чоловіком. Нарешті артистка пішла в декретну відпустку зі свого театру і переїхала в Москву до Максима Матвєєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ксенія Собчак буде хрестити дитину Лізи Боярської

Тепер Ліза Боярська постійно спостерігається у московських медиків. За деякою інформацією, рідні та близькі пари мріють, щоб малюка назвали на честь родичів Лізи. Якщо народиться хлопчик, то Сергієм, в честь дідуся, а якщо дівчинка, то Катериною, на честь бабусі. Уже з'явився і кандидат в хрещені матері. Можливо, нею стане телеведуча і близька подруга Лізи Ксенія Собчак, завдяки якій Боярській довелося зізнатися у своїй вагітності.

Зараз ви читаєте новину «Ліза Боярська залишить дитину заради кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі