понеділок, 19 грудня 2011 10:21

Ліза Боярська назве дитину на честь дідуся

Ліза Боярська назве дитину на честь дідуся

Популярна актриса Єлизавета Боярська, яка нарешті перестала приховувати свій цікавий стан, щосили готується до поповнення в сімействі. Між тим вже стали відомі стать та ім'я дитини.

Відома актриса і зірка таких фільмів, як "Іронія Долі. Продовження" і "П'ять наречених" Єлизавета Боярська чекає на хлопчика. Цю новину повідомили друзі артистки.

"Майбутні дідусь з бабусею вже точно знають, що народиться хлопець. І назвуть його Сергієм - на честь діда Лізи", - поділилися друзі Боярської.

Зараз Ліза знаходиться на шостому місяці вагітності.

Єлизавета, незважаючи на свій цікавий стан, продовжує активно працювати. Так, 31 грудня актриса зіграє Розалін у виставі "Марні зусилля кохання". Вже завтра Ліза відзначить 26-й день народження, а буквально через шість днів день народження справить її батько, популярний актор Михайло Боярський.

Нагадаємо, Ліза Боярська та її чоловік, актор Максим Матвєєв, всіляко приховували вагітність артистки, ніяк не коментуючи численні чутки про її цікавий стан. Однак згодом Боярська не витримала і сама зізналася, що чекає на дитину.

Її видала телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак. До неї додому зайшла Ліза, щоб привітати ту з днем народження. Однак там було телебачення, яке і зняли Собчак, яка вимовила фразу, після якої всім все стало зрозуміло: "А можна погладити животик - на удачу?" І Боярська погодилася, що стало незаперечним підтвердженням радісної події. Після цього було вже безглуздо що-небудь заперечувати і Ліза повідомила: "Я не збиралася афішувати свій стан, але раз вже так вийшло, більше вагітність спростовувати не буду, але і відвертою буду не збираюся. Хочу, щоб усі нюанси залишилися секретом".

Зараз ви читаєте новину «Ліза Боярська назве дитину на честь дідуся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі