середа, 23 листопада 2011 09:36

Ксенія Собчак розкрила секрет вагітності Лізи Боярської

 

Єлизавета Боярська зізналася, що чекає на дитину. Актриса знаходиться вже на п'ятому місяці вагітності.

Чутки про "цікавий стан" популярної актриси Єлизавети Боярської мусуються протягом декількох місяців. Батько дівчини, Михайло Сергійович Боярський, то підтверджував вагітність доньки, то спростовував. Сама Ліза та її чоловік, актор Максим Матвєєв, взагалі відмовлялися коментувати цю інформацію.

Кінець чуткам поклала телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак. Нещодавно в телеефірі пройшла програма, присвячена дню народження "блондинки в шоколаді". Ксенії виповнилося 30 років. У програмі показали іменинницю вдома і Лізу Боярську, яка прийшла її привітати. Було помітно, що молода актриса явно була збентежена присутністю людей з камерами. У цей-то момент Ксенія і промовила сакраментальну фразу, після якої всім все стало зрозуміло: "А можна погладити животик - на удачу?" І Боярська погодилася, що стало незаперечним підтвердженням радісної події.

"Я просто зайшла привітати Ксюшу з днем народження, дізнавшись, що вона приїхала в Санкт-Петербург <...> Я не збиралася афішувати свій стан, але раз вже так вийшло, більше вагітність спростовувати не буду, але і бути відвертою не збираюся. Хочу, щоб всі нюанси залишилися секретом", - заявила майбутня мама.

Як з'ясувалося, Ліза Боярська знаходиться на п'ятому місяці вагітності. Актриса спостерігається в 18-му пологовому будинку Санкт-Петербурга. Примітно, що її вагітність веде той же лікар, який колись вів вагітність і пологи у дружини брата Лізи Сергія Боярського. За прогнозами, малюк Боярської і Матвєєва повинен з'явитися на світ в кінці березня - початку квітня.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак розкрила секрет вагітності Лізи Боярської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі