середа, 13 вересня 2023 09:16

Літак із Сердючкою на борту зробив екстренну посадку в США. Що трапилося
6

Вєрка Сердючка виступила в Нью-Йорку
Фото: instagram.com/v_serduchka
Вєрка Сердючка виступила в Нью-Йорку
Вєрка Сердючка виступила в Нью-Йорку
Вєрка Сердючка виступила в Нью-Йорку
Вєрка Сердючка виступила в Нью-Йорку

Український музикант Андрій Данилко, більш відомий як Вєрка Сердючка, потрапив у надзвичайну ситуацію під час польоту до Нью-Йорка.

Під час перельоту з Чикаго артист з командою зробили вимушену посадку в Коннектикуті. Спершу літак не могли посадити через завантаженість аеропорту, а потім почалася гроза, і його розвернули. Про це повідомили в Instagram.

"Грім, блискавки, вітер, години очікування на гейті та, врешті-решт, перенос рейсу на ранок. До Нью-Йорка три години автівкою, якби не одне "але" – багаж із костюмами в заручниках у працівників аеропорту, яким заборонено видавати валізи під час грози", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Криму троє дівчат танцювали під Сердючку: окупанти примусили їх співати пісню про Путіна

Концерт затримали на годину, але все ж Сердючка виступила на найбільшій концертній залі Брукліна – Kings Theatre.

"Разом із артистами співали, танцювали та посилали Путіна у відомому напрямку абсолютно всі, навіть Ед Стейнберг, друг і режисер ранніх кліпів Мадонни. Він вперше побачив live Сердючки і був щиро вражений рівнем перформансу", – підсумували в команді Данилка.

Раніше Данилко виступив у Маямі. Музикант виконав пісню Russia Goodbye і прямо зі сцени вигукнув: "Путін, щоб ти здох". Глядачі почали бурхливо аплодувати. Крім цього під час концерту на великому екрані з'явилося фото генерала Валерія Залужного, який руками показував сердечко.

Зараз ви читаєте новину «Літак із Сердючкою на борту зробив екстренну посадку в США. Що трапилося». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі