пʼятниця, 11 січня 2013 13:26

Ліндсі Лохан за $100 в день знімалася в сценах групового сексу

Ліндсі Лохан за $100 в день знімалася в сценах групового сексу
Один раз актрису звільнили з проекту за зрив репетиції Фото: Reuters

Журналіст The New York Times Magazine Стівен Родрік побував на знімальному майданчику фільму "Каньйони", сценарій до якого написав американський романіст Брет Істон Елліс. Видання розкриває деталі зйомок еротичного нео-нуару, що стосуються, в основному, виконавиці головної ролі - акторки Ліндсі Лохан.

Зокрема, виявляється, що Лохан за зйомки платили лише 100 доларів на день: бюджет картини складає всього 250 тисяч доларів, причому 150 тисяч були зібрані через краудфандінговий сервіс Kickstarter. По 30 тисяч вклали сценарист, режисер і продюсер.

За контрактом актриса також була зобов'язана брати участь в зйомках сцени групового сексу, причому трьома її партнерами були професійні порноактори. Лохан була не в захваті від цього, і, щоб її підбадьорити, режисер Пол Шредер вирішив роздягнутися сам. Також в справу пішов алкоголь.

Також стало відомо, що один раз Лохан звільнили з проекту за зрив репетиції, проте потім взяли назад після скандалу зі сльозами і ляскотом дверима. Тим не менш, пізніше Лохан все одно пропустила два дні зйомки через те, що ночами тусувалася зі співачкою Леді Гагою. Нарешті, журналіст пише, що на репетиції сцени бійки Лохан сподобалося, коли її били по-справжньому, на повну силу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліндсей Лохан може повернутися у в'язницю

Партнером Лохан по зйомках став порноактор Джеймс Дін (що також не привело актрису в захват). Фільм повинен вийти в 2013 році: точної дати виходу, так само як і дистриб'ютора, у "Каньйонів" поки немає, а на фестиваль "Санденс" фільм не взяли.

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан за $100 в день знімалася в сценах групового сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі