четвер, 11 вересня 2008 10:42

Ліндсі Лохан виходить заміж за свою подружку-лесбіянку

Ліндсі Лохан виходить заміж за свою подружку-лесбіянку
Британський діджей Саманта Ронсон, що прославилася своєю нетрадиційною орієнтацією, офіційно підтвердила, що протягом найближчих 6 місяців актриса Ліндсі Лохан стане її законною дружиною, пише TheSun.

Під час вечірки в одному з нічних клубів Лос-Анджелеса ChateauMarmont Сем оголосила гостям: "До кінця року моя любов стане місіс Ронсон... Сьогодні ми нарешті бачимо дійсну силу жінок. Якщо ти недооцінюєш її, то ти недооцінюєш весь світ".

Раніше, того вечора ж клубний співак Реймонд присвятив Ліло кавер-версію "бітловського" хита AllMyLoving. "Саманта і Ліндсі - найбільш закохана і чарівна пара Голлівуду зі всіх, що я коли-небудь бачив. Вони приходять сюди потанцювати кожну п"ятницю".

Варто відзначити, що Ліндсі подумує не тільки про весілля зі своєю Сем, але і про дітей. З чуток, по допомогу в зачатті голлівудська красуня звернулася до одного зі своїх колишніх бойфрендов. Подружки дуже хочуть свою дитину і віддають перевагу штучному заплідненню, а не всиновленню.

Нагадаємо, що лесбійська парочка більше не приховує своїх почуттів. Ймовірно, коханки знаходяться на сьомому небі від щастя, так що навіть не помічають усюдисущих фотокамер. Папарацці сфотографували, як Ліндси і Ронсон ніжно обнімалися і цілувалися. Чергові скандальні знімки були зроблені в минулі вихідні дівчата на зйомках серіалу "Погануля Бетті" в Нью-Йорку, Крім того, минулого тижня 22-річна Лохан призналася в коханні до Ронсон на сторіночці свого блогу Myspace і присвятила пісню: "Ця пісня для С.Р. ILY (I LoveYou)".

Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан виходить заміж за свою подружку-лесбіянку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі