середа, 28 березня 2012 22:55

Лінартович хотів "відірвати голову" бритоголовому водію

Лінартович хотів "відірвати голову" бритоголовому водію
Актору доводилося битися на вулиці. Фото: gazeta.ua

Зірка стрічки "ТойХтоПройшовКрізьВогонь" Дмитро Лінартович зізнався Gazeta.ua, що не вживав перчених слів, поки не сів за кермо автомобіля.

"Лаятися я почав пізно. Хорошим матом, до кісток який пробирає. В армії, до речі, не лаявся. Не бачив сенсу. Там сама муштра. А от вже після закінчення театрального університету їду в машині, мене підрізає джип. І я: "Трясця його матері!", або якесь українське соковите слово виривається мимоволі. Тому що це емоція. Лайка — це чоловіча нормальна річ. Лайка — це внутрішня штука, яка вириває силу зсередини назовні, і ти починаєш діяти. Це агресивна форма. Головне правильно цю агресію направити", - вважає актор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іллєнко: "Щоб глядач пішов на українське кіно, потрібно створювати героїв-переможців"

Він розповів, що йому доводилося битися на вулиці.

"На другому курсі університету ішов на пари, на повороті машина повертає. Я чомусь думав, що її можна зловити. Гальмую рукою. А він зупинився, щоб повернути. Я відкриваю двері, а він: "Що ти двері відчинив, покидьок?". Вилазить бритоголовий. Я йому зробив підсічку, збив з ніг. Він гепнувся потилицею об асфальт, потім скочив. Кажу йому: "Підійди поближче, давай". Той опустив очі й сказав: "Ми з тобою потім побачимось". Якби він другий раз до мене рипнувся — голову йому відірвав би", - пригадує Лінартович.

Зараз ви читаєте новину «Лінартович хотів "відірвати голову" бритоголовому водію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі