вівторок, 24 січня 2012 15:30

"Той, хто пройшов крізь вогонь" має успіх у прокаті

"Той, хто пройшов крізь вогонь" має успіх у прокаті

Фільм режисера Михайла Іллєнка "Той, хто пройшов крізь вогонь" має успіх в українському прокаті. Про це повідомив власник мережі "Кінопалац" Богдан Батрух.

"Є три категорії успішності прокату стрічок: погано, нормально і добре. Всі українські фільми, які транслювалися раніше, потрапляли в першу. "Той, хто пройшов крізь вогонь" у середній категорії. Це дуже хороший результат для українського фільму", - зазначив Батрух.

Українські ж кінокритики відзначили хорошу гру акторів.

"Дуже тішить, що нарешті в Україні зняли фільм стовідсотково за наші гроші, нашими силами і який приємно дивитися. Він не викликає роздратування, з нього не хочеться піти. До нього можна виказувати скільки завгодно претензій, як і виправдовувань: проблеми з фінансуванням, затримки у виробництві, але в результаті отримали продукт, який можна без зауважень демонструвати глядачам. І вони отримають задоволення. Щодо акторської роботи у мене жодного зауваження. Всі актори на своєму місці і чудово виконали свою роботу. Є декілька зауважень до режисури — інколи історія розповідається як скоромовка, інколи, навпаки, занадто повільно", - зазначив кінокритик Алік Шпилюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Той, хто пройшов крізь вогонь" номінуватимуть на "Оскар"

Успішною стрічку вважає і кінознавець Володимир Войтенко.

"Дуже важливо, що фільм все таки вийшов на екрани. 5 років знімати фільм для режисера надзвичайно важко психологічно. Стрічка має глядацький потенціал. Життєствердна. Безсумнівно, є проблеми з драматургією, але вони не могли не виникнути в таких умовах. Не всі сюжетні лінії належно розкриті, негаразди з побудовою сюжету, але більшість глядачів цього не помітять. Крім того сама постать головного героя надзвичайно потужна і цікава. Іллєнко відкрив нове обличчя — Дмитра Лінартовича. Має великий потенціал, дуже харизматичний", - зауважив він.

Зараз ви читаєте новину «"Той, хто пройшов крізь вогонь" має успіх у прокаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі