вівторок, 04 вересня 2012 12:51

Лілія Подкопаєва весь ранок плакала, коли відправляла сина у перший клас

Лілія Подкопаєва весь ранок плакала, коли відправляла сина у перший клас
Сьогодні син відомої спортсменки і бізнесмена нічим не відрізняється від своїх однокласників Фото: mylifemus.blogspot.com

Лілія Подкопаєва звикає до ролі мами першокласника. Хвилювалася вона більше, ніж сам Вадим. До школи хлопця проводжали усією родиною. Привітати сина прийшов і батько Тимофій Нагорний. Подивився, як молодший Нагорний дає перший дзвінок і пішов, повідомляє ТСН.

Лілія Подкопаєва зізналась, що проплакала увесь ранок 1 вересня.

"Ми сьогодні одягли костюм і розридалися. Страшно від того, що так швидко пролетіло по суті дитинство. Все здавалося, що він такий малюк, ще такий маленький. І ось сьогодні ми вже йдемо в перший клас", - зізналася спортсменка в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Сам Вадим був стриманим. Дав волю почуттям лише побачивши батька. Тимофій і Лілія перекинулися лише кількома словами. Одне до одного навіть не наближалися. Батько першокласника більше цікавився вчителькою.

"Дивись, яка в тебе гарна вчителька! Тим більше блондинка. Тобі подобаються блондинки?", - допитувався Нагорний у сина.

Сім'я Вадима була у центрі уваги. Його мама привітала усіх зі святом, а йому самому випала почесна роль дати перший шкільний дзвоник. Під час урочистої церемонії, коли розпочався гімн, Лілія Подкопаєва не стримала емоцій і розплакалася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лілія Подкопаєва для свого сина шукала школу тільки з українською мовою

"Зазвучав гімн України і я так з натхненням почала, а потім сльози покотилися і не могла заспокоїться. На душі якось важко було, тому що відриваєш вже від себе найдорожче, що в тебе є", - зізналася олімпійська чемпіонка.

Сьогодні син відомої спортсменки і бізнесмена нічим не відрізняється від своїх однокласників.

"Дуже розумний, дуже розвинений хлопчик. Я дуже ним задоволена", - розповіла перша вчителька Вадима.

Зараз ви читаєте новину «Лілія Подкопаєва весь ранок плакала, коли відправляла сина у перший клас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі