понеділок, 07 жовтня 2024 14:04

Марічка Падалко розказала про кризу в стосунках з чоловіком-військовим і як зверталась до його колишньої за порадою
3

Марічка Падалко з чоловіком
Фото: instagram.com/marichkapadalko
Марічка Падалко
Марічка Падалко

Українська ведуча Марічка Падалко вперше розповіла про проблеми в стосунках з чоловіком - журналістом, політиком та військовим Єгором Соболєвим.

У розмові з Аліною Доротюк жінка зізналася, що найбільша криза сталася через 5-7 років подружнього життя.

"Єгор з першого дня казав дві речі. Будь-яку кризу ми будемо вирішувати. І він мене до цього привчив. Ми ходили до психолога стільки, скільки це було потрібно в якийсь момент. Я пам'ятаю, що того літа, коли це сталося, ми не поїхали в відпустку, тому всі гроші витратили на психолога. Це було дуже корисно. Я думаю, що я просто дуже сильно втомилася від навантаження мами трьох маленьких дітей. Мене мало що наповнювало, або не було часу наповнюватись ззовні. Я була просто дуже порожня, мене все дратувало", - пригадала знаменитість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анастасія Цимбалару відповіла, чи знайшла нове кохання після розлучення з Баклановим

Додала, що в якийсь момент зверталася за порадою до колишньої Соболєва.

"Якісь речі мені в ньому відкрилися, які я раніше не бачила. Перша людина, з якою я захотіла попити каву, це була його попередня дружина. Я тоді поділилася абсолютно всім, що мені не подобалося, що мене турбувало. Запитала, чи вона мала подібні якісь проблеми. Вона мене підтримала, до речі. Мені важливо було тоді поговорити, і вона мене підтримала", - пояснила Падалко.

Український гуморист Юрій Ткач пережив серйозну кризу в стосунках з дружиною Вікторією. Артист зазначив, що подружжя замовчувало проблеми, в результаті чого вони накопичилися.

Зараз ви читаєте новину «Марічка Падалко розказала про кризу в стосунках з чоловіком-військовим і як зверталась до його колишньої за порадою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі