пʼятниця, 20 жовтня 2023 13:32

Леся Нікітюк вперше показала свого "бойфренда"
6

Лесі Нікітюк виповнилося 36 років
Фото: instagram.com/lesia_nikituk
Лесі Нікітюк виповнилося 36 років
Лесі Нікітюк виповнилося 36 років
Лесі Нікітюк виповнилося 36 років
Лесі Нікітюк виповнилося 36 років

Українська телеведуча і блогерка 36-річна Леся Нікітюк вирішила пожартувати над своїми прихильниками.

У своєму Instagram зірка виклала відео-привітання від свого "бойфренда".

"З днем народження, Леся Іванівна Нікітюк. Я хочу тобі сказати пару слів. Ти офі**на і крута. Ти мрія будь-якого чоловіка, ти красива. Хотів би бути я на місці Буше. Не забувай Притулу і пиши частіше пісні. Нехай у гримерці стоять свіжі букети, а Росію щодня знищують ракети", - сказав хлопець на відео. Він був одягнений у випускний костюм. Образ доповнив стрічкою "Випускник 2018" і популярним сервізом "Рибка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лесі Нікітюк - 36: найгарячіші фотосесії ведучої

Підписники оцінили почуття гумору знаменитості.

"Хоч хтось рибки використав по призначенню", "То з тих рибок можна було пити?", "Леся, треба "брати"! Такі хлопці на дорозі не валяються! Красень", "Насправді, дуже милий хлопчина! Він без понтів, без награності, такий як є! Нікого з себе не вдає, сказав, що думав. Респект", "А парубок, здається, вже не перше вітання сьогодні шле. Або не з першого дублю", - писали в коментарях.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Леся Нікітюк (@lesia_nikituk)

Раніше Нікітюк потішила прихильників порцією нових фото. Вона позувала в кислотній мінісукні, яка підкреслила її ідеальні ноги. У комплекті до вбрання ведучої була сумочка на пояс.

Зараз ви читаєте новину «Леся Нікітюк вперше показала свого "бойфренда"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі