середа, 21 листопада 2018 14:24

Леся Нікітюк помстилася суддям за низькі оцінки на паркеті

Леся Нікітюк помстилася суддям за низькі оцінки на паркеті
Фото: Сегодня

25 листопада прихильники шоу "Танці з зірками 2018" на 1+1 дізнаються ім'я переможця проекту.

Зараз мережа вибухнула обуренням через результати півфіналу, який відбувся 18 листопада. За результатами голосування журі та глядачів, шоу залишили Павло Вишняков та Юлія Сахневич. Пара не потрапляла у зону ризику, а члени журі називали їх фаворитами шоу "Танці з зірками 2018".

Тоді, як Леся Нікітюк і Максим Єжов отримали найменшу кількість балів від зіркових суддів, їх врятували глядачі. Цей факт обурив користувачів мережі, які засипали офіційну сторінку шоу гнівними повідомленнями.

"Всім тим, хто не погоджується з моїм виходом у фінал народного шоу "Танці з зірками", хочеться сказати наступне: друзі, голосуйте за свої улюблені пари. А ви, учасники, зробіть все можливе, щоб за вас голосували", - заявила Леся Нікітюк.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

@lesia_nikituk вперше прокоментувала свій вихід у СУПЕРФІНАЛ шоу. #ТанцізЗірками - неділя, 21:00.

Публикация от Танці з зірками на 1+1 (@tanci1plus1)

Також телеведуча з гумором відреагувала на низькі оцінки від суддів та їхню критику. Катерина Кухар і Влад Яма зазначили, що вправність Лесі Нікітюк на паркеті не дотягує до фіналу шоу. На це Леся Нікітюк кумедно відреагувала, створивши фотожаби, де судді зайняли місце учасників, а телеведуча з Дмитром Комаровим і Павлом Зібровим виставили їм низькі оцінки.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Всем хорошего настроения😁#путькПобеде #ladyле💋 #багиняламината #танціззірками

Публикация от Леся Никитюк (@lesia_nikituk)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Я не клоун - Злата Огнєвіч відверто розповіла про "Танці з зірками" та музичні пріоритети

У суперфінал вирушили Ігор Ласточкін та Ілона Гвоздєва, а за ними і Леся Никитюк із Максом Єжовим та Іраклі Макацарія з Яною Заєць.

Зараз ви читаєте новину «Леся Нікітюк помстилася суддям за низькі оцінки на паркеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі