вівторок, 06 листопада 2012 09:31

Леонардо Ді Капріо знову став самотнім

Леонардо Ді Капріо знову став самотнім
Актор розійшовся з супермоделлю Фото: svit24.net

Відомий американський актор Леонардо Ді Капріо розійшовся зі своєю подругою - 23-річною супермоделлю Ерін Хітертон. Актор і супермодель Victoria's Secret зустрічалися протягом десяти місяців.

Американські таблоїди відзначали, що ймовірно, 37-річний Ді Капріо знайшов свою любов. Як з'ясувалося, Хітертон не стала його "однією єдиною".

Тепер популярний голлівудський актор знову один. "Вони розійшлися кілька тижнів тому. У них немає неприязних стосунків, вони як і раніше добре ставляться один до одного", - заявило джерело з оточення колишньої пари.

Як відомо, 37-річний актор зустрічався з 23-річною моделлю Ерін Хітертон з грудня 2011 року. З супермоделлю Лео познайомився після нью-йоркського шоу Victoria's Secret, що відбулось в листопаді. Однак напружений графік обох зірок незабаром призвів до розставання.

Серед колишніх подруг Леонардо - бразильська супермодель Жизель Бундхен, ізраїльська красуня Бар Рафаелі, зірка "Пліткарки" Блейк Лайвлі. У Сіднеї Лео проводив час з ефектною брюнеткою, моделлю Мадаліною Гені. Її папараці сфотографували на балконі особняка, де на час зйомок "Великого Гетсбі" оселився Ді Капріо. Ще раніше актора бачили в компанії австралійських моделей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новій подружці Ді Капріо не подобається запах немитого тіла актора

Всесвітню популярність Ді Капріо приніс фільм "Титанік" режисера Джеймса Кемерона. Актор тричі номінувався на премію "Оскар" за ролі у кінострічках "Що гризе Гілберта Грейпа", "Авіатор" і "Кривавий алмаз".

Зараз ви читаєте новину «Леонардо Ді Капріо знову став самотнім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі