понеділок, 08 серпня 2011 17:21

Леді Гага реалістично увійшла в образ чоловіка

Задля обкладинки свого нового альбому Леді Гага наростила собі бакенбарди та одягнула чоловічий костюм. Другим "Я" молодої зірки став так званий Джо Кальдерон. Відтепер саме він прикрашатиме обкладинку диску Me and You.

На чорно-білих знімках епатажна зірка неохайно курить цигарку в чорному класичному костюмі.

Її поведінка перед камерами нагадує поведінку розпусного чоловіка, який із презирством дивиться на світ. Гага у тон своїм бакенбардам зображувала різні чоловічі емоції. Варто зауважити, така метаморфоза вкрай добре вдалася співачці – більшість фанатів до останнього не вірили у те, що саме Гага зухвало дивиться на них із обкладинки нового компакту.

Реліз альбому планують на 23 серпня. Проте, чому Гага вирішила постати перед своїми фанатами саме в образі чоловіка – невідомо. Співачка відмовляється коментувати свою нову витівку.

Щоправда, поява в образі чоловіка для Леді Гаги – не новинка. В червні минулого року вона вперше спробувала себе у ролі Джо Кальдерона. Тоді, під час зйомок у Лондоні, їй у такій метаморфозі посприяли фотограф Нік Найт та стиліст Нікола Формічетті.

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага реалістично увійшла в образ чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі