субота, 10 липня 2010 17:10

Леді Гага позбавляється від целюліту з допомогою тренера (ФОТО)

У Нью-Йорку співачка Леді Гага одягнула в спортзал чорне тріко з поясом, панчохи в сітку і туфлі на високій шпильці. Такий одяг підкреслював целюліт на стегнах співачки.

Журналісти припускають, що тренер Трейсі Андерсон розробила для неї спеціальну програму. Андерсон допомагає підтримувати форму Мадонні та Гвінет Пелтроу.

Тренер радить займатися шість разів на тиждень по годині. Одними з найефективніших вважає танцювальні вправи. Радить виконувати їх, ніби ви виступаєте перед глядачами. За її методом жінки за півроку худнуть на 20 кг.

Целюліт - хвороба підшкірної жирової тканини. Виникає через гормональні розлади, неправильне харчування, стреси, брак фізичної активності. Целюліт є у 90% жінок. Навіть худі жінки з підтягнутою фігурою можуть потерпати від нього. Целюліт бачили у Памели Андерсон, Дженіфер Лопес, Брітні Спірз, Міші Бартон та Ніколь Кідман.

За матеріалами Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага позбавляється від целюліту з допомогою тренера (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі