четвер, 01 липня 2010 15:49

Британець назвав новонароджену дочку Леді Гагою

Британець назвав новонароджену дочку Леді Гагою

Житель британського графства Нортумберленд назвав свою новонароджену дочку на честь поп-співачки Леді Гаги (справжнє ім'я Стефані Джерманотта). Ян Кларк дав своїй дочці ім'я Меггі Мейзі Леді Гага (Meggie Maisie Lady Gaga).

За словами самого Кларка, назвати дитину на честь популярної артистки запропонувала його чотирилітня падчерка Медді, якій дуже подобаються пісні Леді Гаги. Ідея назвати дочку на честь співачки сподобалася молодому батькові, і він відправився в реєстраційне відомство, де отримав свідоцтво про народження маленької Леді Гаги.

Коли Кларк прийшов отримувати свідоцтво, співробітник реєстраційного відомства тричі запитав його, чи не бажає молодий батько відмовитися від екстравагантного імені і назвати дитину якось по-іншому. Проте британець не відступив і наполіг на своєму.

Примітно, що Кларк дав незвичайне ім'я дочці незважаючи на те, що його дружина виступала проти.

"Я досі не можу повірити, що він це зробив. Він вирішив, що це класна ідея - назвати дочку Леді Гагою, я відмовляла його, але нічого не вийшло", - розповіла дружина Кларка.

Родичі батьків Меггі Мейзі Леді Гаги були надзвичайно здивовані вибором імені для дівчинки. Вони хочуть, щоб після досягнення 18 років вона змінила ім'я.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Британець назвав новонароджену дочку Леді Гагою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі