вівторок, 12 квітня 2011 16:25

Леді Гага під час концерту впала з піаніно
5

Леді Гага любить шокувати публіку під час своїх виступів. Наприклад, на декількох шоу артистка імітувала падіння на себе люстри, напад маніяка або просто з'являлася, вимазана штучною кров'ю. Але на вчорашньому виступі в Х'юстоні Гага мало не покалічилася по-справжньому.

Під час шоу артистка, як зазвичай, залізла на піаніно в одній спідній білизні і в чоботях на шпильках. Проспівавши перший куплет, співачка зібралася злізти з музичного інструменту, але стілець, на який вона поставила ногу, раптово впав. Втративши рівновагу, артистка впала під піаніно, з усієї сили вдарившись спиною й головою. Однак сильний удар не змусив Гагу припинити спів. Зробивши вигляд, що нічого не сталося, вона насилу встала і продовжувала виступ.

"Це сталось в середині шоу, - розповів Daily Mail фанат, який зняв падіння співачки. - Вона впала з великої висоти, і все виглядало дійсно погано. Весь натовп це бачив, і, думаю, ніхто б не здивувався, якби вона прошкандибала за сцену за медичною допомогою. Але вона як справжній професіонал підхопилася і закінчила виступ. Це дивовижно".

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага під час концерту впала з піаніно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі