четвер, 17 лютого 2011 12:20

Леді Гага курить марихуану під час написання пісень

Леді Гага курить марихуану під час написання пісень

Епатажна співачка Леді Гага зізналася у вживанні наркотиків і їхньому вбивчому впливі на її творче і особисте життя.

Зокрема, тріумфатор премії Grammy розповіла, що курить марихуану, коли пише нові пісні. Проте зірка закликає своїх прихильників не піддаватися цій згубній звичці. Більш того, Леді Гага категорично проти того, щоб її юні фанати пробували наркотики тільки тому, що так робить їхній кумир.

Раніше співачка вже зізнавалася у вживанні кокаїну в невеликих дозах. Він, як і марихуана, за словами співачки, позитивно впливає на її творчість, але і вкрай негативно позначається на її способі життя.

Зазначимо, що Леді Гага почала приймати кокаїн та інші наркотики, щоб бути схожою на своїх кумирів.

"Я дивом не померла. Мені хотілося бути схожою на своїх кумирів - Міка Джаггера і Енді Уорхола, - розповіла співачка. - Єдиним способом зробити це, як мені здавалося, жити так, як жили вони. Я закривалася у себе в кімнаті, слухала музику і поглинала кокаїн".

Від смерті молоду Гагу врятувало нещастя, що трапилося з її тіткою.

"Джоанна - сестра мого батька - померла в 19 років. Її життя надихнуло мене, - розповідає співачка. - Вона була художницею та поетесою - і в один прекрасний день я усвідомила, що хочу продовжити те, що не вдалося закінчити їй".

Цими та іншими подробицями свого життя ексцентрична поп-діва обіцяє поділитися в автобіографії, що готується до випуску. У ній вона розповість не тільки про згубну пристрасть до наркотиків, але й факти з життя нікому невідомої Стефані, про те, як вона стала тим, ким є зараз.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага курить марихуану під час написання пісень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі