понеділок, 30 травня 2016 14:10

Лазарєв звинуватив у своєму програші політику

Лазарєв звинуватив у своєму програші політику
sb.by

Російський співак Сергій Лазарєв звинуватив у своєму програші на Євробаченні-2016 політичні ігри. Про це повідомляють "РИА Новости".

Раніше Лазарєв заявляв, що він радий перемозі Джамали, незважаючи ні на що. Тепер співак пропонує змінити систему голосування. Він запідозрив журі в політичних мотивах їхнього рішення.

"Я не дуже розумію сенс. Тому що глядацькі голоси, які були віддані Росії в цьому році, і глядацьке голосування, в якому ми перемогли, це було очевидно. Всі це бачили, по суті (це і) є перемога, бо це робиться заради глядачів. Що ж до голосування журі - ви знаєте, я дуже самокритична людина, і я перший себе заклюю всередині, якщо відчую, що щось не так або я щось не так зробив. Я завжди роблю по максимуму. Для мене були великим подивом голоси деяких членів журі. Я маю на увазі, що це не стільки було голосування проти або за мене чи за номер, це було голосування з якихось політичних мотивів", - сказав артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Лазарєв показав, як відпочиває після Євробачення

Нагадаємо, що цього року переможницею на Євробаченні стала українська співачка Джамала. Друге місце посіла австралійка Дамі Ім. Третє - Лазарєв. Під час нинішнього конкурсу ввели нову систему голосування. Глядачі й журі окремо ставили бали учасникам .

Зараз ви читаєте новину «Лазарєв звинуватив у своєму програші політику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі