пʼятниця, 19 листопада 2010 13:56

Лазарович в студентські роки побив хулігана

Лазарович в студентські роки побив хулігана

Київський співак Василь Лазарович 4 роки професійно займався боксом. Кілька разів навички бою виручали його у складних ситуаціях.

Про це він розповів кореспонденту Gazeta.ua під час інтерв'ю.

"Часто брав участь у любительських боях, отримував перемоги. Та тренер порадив не займатися цим професійно. Переконував, що під час бою легко отримати травму. Зараз професійно цим не займаюся. Ходжу до тренажерної зали, аби підтримувати форму", - розповів співак.

Василь Лазарович розповів, як у гуртожитку провчив одного хулігана.

"У гуртожитку, де я жив під час навчання, мешкав один хлопець, Богдан. Він усіх бив. Кілька разів і до мене мав якісь претензії. Якось сказав йому: "Ти перед хлопцями не показуй, який ти крутий. Давай це вирішимо наодинці". Дочекалися ночі, вийшли на коридор. Я вийшов першим, скрізь вимкнув світло. Довго з ним не билися. Знадобилося всього два удари. Після останнього він собою вибив решітку у коридорі. На шум збіглися інші хлопці, консьєржка та міліцейський патруль. Хлопці затягли Богдана у кімнату. Він за кілька секунд підвівся і сказав, що у нас все нормально. Більше він ні до кого не мав діла", - розповів співак.

Раніше Лазарович розповідав, що збирається одружитися після Євробачення.

"Я не передумав. Не хочеться починати сімейне життя з якихось проблем, тому це трохи затягується. Мою дівчина звати Ольга, вона – режисер. Познайомилися з нею 3 роки тому на одній з вечірок. Живемо разом вже більше року", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Лазарович в студентські роки побив хулігана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі