понеділок, 31 травня 2010 20:05

Лазарович увійшов би до трійки лідерів – Недзельський

Лазарович увійшов би до трійки лідерів – Недзельський

Якби на Євробачення поїхав співак Василь Лазарович, він би увійшов до трійки лідерів.

Таке припущення зробив перший віце-президент Першого Національного Роман Недзельський під час розмови з кореспондентом Gazeta.ua.

"Якби на Євробачення поїхав Василь Лазарович, він би гарантовано увійшов у трійку лідерів. Того бас-баритону, який має Лазарович, не було в жодного з конкурсантів. Василь має всі дані для того, щоб прекрасно подати свій співочий матеріал. Він не читає речитативом, а співає. На тлі інших учасників він би вигідно вирізнявся. Василь був би достойним претендентом на перемогу", - заявив Недзельський.

"Рівень цьогорічного Євробачення був дуже низьким. На ньому я не почув жодного хіту чи шлягеру. Журі вибирало з поганого найменш гірше. Всі пісні виявилися однаковими, не у форматі конкурсу. Перемогу конкурсанти отримували завдяки збігу обставин", - додав він.

Нагадаємо, що представниця від України Альоша зайняла десяте місце, а перемогла, вперше за 28 років, Німеччина. Співачка Лєна впевнено обійшла турків та румун.

Зараз ви читаєте новину «Лазарович увійшов би до трійки лідерів – Недзельський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі