середа, 16 лютого 2011 15:42

Лагерфельд змусив свого протеже зняти труси (ФОТО)
5

Модельєр Карл Лагерфельд став автором фотосесії для чергового номера журналу Interview. В якості моделі на зйомці виступив 21-річний протеже і муза Лагерфельда манекенник Баптист Джабіконі.

Ще чотири роки тому Баптист, син механіка з Корсики, працював на вертолітному заводі в рідному Марселі. Але одного разу в тренажерному залі він зустрів жінку, яка порадила йому зробити портфоліо. Так почалася кар'єра Джабіконі.

"Я навіть мріяти не міг, що коли-небудь потраплю у світ мистецтва, - розповів фаворит Лагерфельда. - А те, що на мене звернув увагу сам Карл, легенда світової моди, для мене справжнє щастя".

Відтоді молодий чоловік став однією з найпопулярніших моделей, багато в чому завдяки своєму союзу з Карлом Лагерфельдом, а також участі в кампаніях таких брендів, як "Chanel", "Fendi" та багато інших.

"У мене немає проблем з позуванням в голому вигляді, - сказав Баптист Джабіконі й наочно продемонстрував це під час фотосесії. - Я люблю своє тіло і постійно стежу за ним, тому демонструвати його не соромлюсь".

Экспресс-газета

Зараз ви читаєте новину «Лагерфельд змусив свого протеже зняти труси (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі