четвер, 22 серпня 2024 17:46

Кума Зеленського опублікувала рідкісні фото з дітьми й оголосила про створення нового проєкту з ними
3

Олена Кравець з донькою
Фото: instagram.com/lennykravets
Олена Кравець з сином
Олена Кравець

Українська ведуча, акторка і кума президента Володимира Зеленського - Олена Кравець - поділилась рідкісним сімейним контентом.

У своєму Instagram зірка опублікувала кадри з підрослими дітьми - Іваном і Катериною - й зазначила, що готує новий проєкт з ними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не схожі, різні" - Оля Полякова влаштувала ніжну фотосесію з старшою донькою

"Так сталося, що я народила собі купу дітей і тепер вони всі хочуть свої проєкти. Зустрічайте нову історію з молодшими. "Вдома почитаємо дітям" - це ті книжки та твори, які ми читаємо в родині і які дуже люблять мої малі, тож, сподіваюсь, вони сподобаються й вашим. Їх можна слухати в машині, на ніч або за їжею. Для зручності ми створили відео - та аудіовипуски. "Фантастичні історії на добраніч" Ервіна Мозера - одна з улюблених книжок моїх двійнят. З неї і почнемо", - поділилася ведуча.

Додала, що планує читати не лише дитячу, а й дорослу літературу.

Старша донька Кравець - 21-річна Марія - розповіла про річницю стосунків з бойфрендом. Вона подарувала хлопцеві сертифікат до тату-салону.

Зараз ви читаєте новину «Кума Зеленського опублікувала рідкісні фото з дітьми й оголосила про створення нового проєкту з ними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі