понеділок, 18 грудня 2023 09:38

Крістіні Агілері - 43. Якою була попспівачка в молодості (фото)
15

Крістіна Агілера відзначає 42-річчя
Фото: Getty Images
Крістіна Агілера відзначає 42-річчя
Крістіна Агілера відзначає 42-річчя
Крістіна Агілера відзначає 42-річчя
Крістіна Агілера відзначає 42-річчя

Американська попспівачка Крістіна Агілера відзначає 43-річчя.

Gazeta.ua показує, якою була зірка чотирьох премій "Греммі" в молодості. Крім цього розповідаємо найцікавіші факти з життя знаменитості.

Народилася Крістіна у Нью-Йорку в сім'ї військового Фаусто Вагнера Ксав'єра Агілери, і вчительки іспанської мови Шеррі Лорейн Фідлер. У мегаполісі провела дитинство та юність.

Співати Агілера почала з дитинства. Вона брала участь у численних музичних конкурсах і шоу талантів. У 13 років пройшла відбір до популярного шоу телеканалу студії Діснея "Новий клуб Міккі-Мауса", де виступала з Брітні Спірс і Джастіном Тімберлейком. Після закриття шоу в 1994 році почала сольну кар'єру.

Кар'єра

У 1998 році записала пісню Reflection ("Відображення" - Gazeta.ua) до мультфільму "Мулан".Після цього підписала контракт із компанією звукозапису RCA Records. Відтоді випустила три повноцінних студійних альбоми (Christina Aguilera; Stripped; Back to Basics) та півтора десятки синглів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Агілера посвітила розкішними формами в напівпрозорому корсеті

2008-го в США вийшов альбом Keeps Gettin' Better, який включив найкращі хіти за десять років її кар'єри. У травні 2010 року на полицях музичних магазинів з'явився новий альбом \Bi-On-iC. Проте тур на його підтримку у США був скасований через поганий продаж як альбому, так і квитків, хоча офіційною причиною стала зайнятість у кінопроєктах.

2010 року зірка дебютувала в кіно. Вона виконала головну роль у музичному фільмі "Бурлеск". 2018-го знялася в фільмі "Зої".

Україна

2008-го Крістіна Агілера вперше виступила з концертами в Києві: 20 жовтня - в "Палаці спорту", 21 жовтня - в Національному палаці "Україна".

На розігріві перед Агілерою виступали Потап і Настя Каменських. Шоу було з використанням спецефектів. Обидва концерти пройшли без аншлагу. У палаці спорту було менше 1000 глядачів.

Крістіна Агілера позувала у ванній у яскравому образі. Вона вигиналася у жовтому монокіні зі своїм логотипом, під який взула чорні туфлі-човники на шпильці.

Зараз ви читаєте новину «Крістіні Агілері - 43. Якою була попспівачка в молодості (фото)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі