понеділок, 29 січня 2018 17:40

Кріштіану Роналду захопився білявкою з 6-м розміром грудей
20

Райан Сагден
Фото: Соціальні мережі
Райан Сагден
Райан Сагден
Райан Сагден
Райан Сагден

Кріштіану Роналду пише есемески пишногрудій білявці Райан Сагден. 31-річна Райан - британська модель, що рекламує спіднє. З Роналду вона познайомилася, коли той грав за "Манчестер Юнайтед" (2003-2009 роки) в Лондоні: молоді люди швидко стали друзями і часто проводили час разом в клубах. Дружнє спілкування продовжилося і після того, як Кріштіану повернувся до Португалії, але спілкування це було не інтенсивним. Однак останнім часом щось змінилося: раптово Роналду, як повідомляють інсайдери, буквально став закидати дівчину повідомленнями двозначного характеру, причому вночі.

"Роналду періодично бомбардує Райан СМС. Вони в основному дружнього характеру, але іноді він переходить межу. Вона вже кілька разів говорила йому, що у неї є наречений, але його це не зупиняє", - розповіло джерело.

Олівер Меллор, з яким Райан заручена з 2014 року, нібито написав повідомлення Кріштіану з ввічливим, але наполегливим проханням залишити його наречену в спокої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина зірки серіалу "Закон і порядок" без трусів прийшла на вручення Grammy: провальні образи церемонії

Представники футболіста ситуацію не коментують, але багато хто вже звернув увагу, що на недавньому святкуванні дня народження Джорджіни Родрігес той не з'явився. Влітку повинно відбутися весілля пари.

Райан Сагден не вперше опиняється замішана в подібній історії: так, в 2010 році грайливими есемесками її закидав одружений британський телеведучий Вернон Кей. Що стосується Роналду, то за футболістом вже давно закріпилася слава донжуана.

Зараз ви читаєте новину «Кріштіану Роналду захопився білявкою з 6-м розміром грудей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі