пʼятниця, 25 листопада 2016 20:33

Кравець, Вірастюк і Дядя Жора побували на прем'єрі серіалу "Пацики"
8

Фото: Прес-служба
Віктор Іваницький

24 листопада у Києві представили комедійний серіал "Пацики". Його виробництвом займалася "Студія Квартал 95".

"Этот сериал нужно было снять. Ведь он о нормальных простых пацанах. Здесь и элементы драмы, и комедии. Есть все. Основная история о том, как парни из глубинки приехали покорять столицу. Думаю, Украине нужна комедия в это нелегкое время", - розповів режисер-постановник Денис Тарасов, 32 роки.

Зйомки нової комедії проходили в Києві. Ідея серіалу належить гумористу Руслану Ханумаку.

Автор: Олександр Фальчевський
  Руслан Ханумак
Руслан Ханумак

"Раскрою секрет... после просмотра "Бригады" в 2000-х у меня появилась мечта - посмотреть этот сериал с хорошим концом. Его можно было бы даже смотреть детям. Это мы воплотили на экране с нашей командой", - поділився лідер команди Руслан. Він також спробував себе в ролі режисера-постановника і сценариста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий "Вечірній квартал" показав, як політикам дається е-декларування

За сюжетом, життя шістьох хлопців з комедії "Пацики" перевертається з ніг на голову після "фурору" на YouTube – їхня програма набирає 312 переглядів. Після цього хлопці вирішують прорватися в шоу-бізнес і переїхати до столиці.

Захід відвідали спортсмен Василь Вірастюк, шоумен Дядя Жора, актриса Олена Кравець, продюсери Борис Шефір та Андрій Яковлєв зі "Студії Квартал 95", а також директор-президент телеканалу ICTV Олександр Богуцький.

Автор: Олександр Фальчевський
  Олена Кравець
Олена Кравець

На вході гостей зустрічали з пивом і смаженим насінням головні герої серіалу. Головними героями серіалу стали актори гумористичної команди "Заинька" - Руслан Ханумак, Віталій Гончаренко, Віктор Іваницький, Андрій Коляда, Дмитро Ковальов, Андрій Зрожевський, Ельдар Кабіров.

Прем'єра серіалу "Пацики" відбудеться 28 листопада о 21:30 на телеканалі ICTV.

Зараз ви читаєте новину «Кравець, Вірастюк і Дядя Жора побували на прем'єрі серіалу "Пацики"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі