середа, 30 травня 2007 09:04

Колишній агент ЦРУ відновлює спотвореним людям обличчя (ФОТО)
6

 У липні 1993, колишній Директор ЦРУ, Джеймс Вулсі, нагороджуючи Роберта Баррона ( Robert R. Barron ) за "заслуги перед Вітчизною" заявив, що "пан Баррон - екстраординарний художник, що володіє унікальним ремеслом".


У своїй клініці Custom Prosthetic Design в штаті Вірджинія він займається тим, що ліпить з силікону. Його творіння - це носи, вуха, очі, пальці, а іноді цілі обличчя. Його мета полягає в тому, щоб забезпечити пацієнтові індивідуальний, реалістичний і функціональний протез.

Після закінчення факультету прикладного мистецтва Університету в Ілінойсі Баррон відправився на В"єтнамську війну. Командування Морськими піхотинцями розгледіло талант Баррона і використовувала його - під час служби Баррон проектував графічні навчальні посібники в Окінаві. А в 1967 році йому запропонували місце в Пентагоні.

Після закінчення служби Баррон відкрив свою справу."Боб заповнив дуже важливу нішу, - говорять його нинішні колеги, - Йому вдалося сумістити медицину і мистецтво - хірургію і скульптуру".

"Колись я підпалював світ", говорить Баррон про свою участь у В"єтнамській війні, - "Тепер я повертаю людям обличчя", передає NNM.
Зараз ви читаєте новину «Колишній агент ЦРУ відновлює спотвореним людям обличчя (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі