четвер, 15 травня 2008 14:13

Колін Фаррелл жахливо схуд (ФОТО)

Не секрет, що прихильниці Коліна Фаррелла люблять свого кумира не тільки за акторський талант. Фаррелл не раз демонстрував свій накачаний торс в таких фільмах, як "Десант міста ангелів", "Олександр", "Рекрут" і так далі Проте тепер від рельєфних м"язів актора не залишилося і сліду.

Судячи з численних фото актора, що періодично з"являються на сторінках преси, Фаррелл гордиться своєю фігурою - і, треба сказати, не дарма. Раніше актор з"являвся на публіці виключно в обтягуючих футболках, що відмінно підкреслюють його фізичну форму. Проте недавно папарацці застали Фаррелла не в найкращому вигляді.

Фотографи "відловили" зірку на вулицях Іспанії. Фаррелла буквально не впізнати: запалі щоки, запалі груди. Змарніла фігура Фаррелла буквально топиться в мішкуватому одязі і скоро, схоже, зовсім в ній пропаде.

Зарубіжна преса вже припустила, що різке схуднення актора пов"язане з його новою роллю, тому що зйомки фільму за участю Фаррелла якраз йдуть в одному з іспанських міст. До того ж акторові і раніше доводилося експериментувати зі своєю фізичною формою ради кар"єри: перед зйомками в "Олександрі" Фаррелл декілька місяців не вилазив із спортзалу, а ради ролі в "Поліції Лос-Анджелеса", навпаки, набирав вагу.

Проте у фанатів актора є привід для неспокою. Фаррелл прославився не тільки як актор, але і як невгамовний бешкетник. Не секрет, що по молодості у нього були проблеми з алкоголем і наркотиками, а в 2005 році він навіть пройшов курс реабілітації в спеціальному центрі, повідомляє DailyMail.

Зараз ви читаєте новину «Колін Фаррелл жахливо схуд (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі