четвер, 17 травня 2012 09:31

Коханцем Анни Семенович виявився російський пародист - ЗМІ

Коханцем Анни Семенович виявився російський пародист - ЗМІ
Сам артист проговорився Фото: РИА Новости

Популярна виконавиця і телеведуча Анна Семенович крутить роман з відомим пародистом і шоуменом В'ячеславом Манучаровим. Проговорився сам артист.

Взагалі, Анна Семенович та В'ячеслав Манучаров знають один одного пару років. Вони познайомилися на телепроекті "Льодовиковий період", де разом каталися. Однак мало хто міг навіть припустити, що їх може щось пов'язувати, крім дружби. Справа в тому, що злі язики стверджували, що у Манучарова нетрадиційна сексуальна орієнтація, а Семенович крутить роман з бізнесменом. Але край чуткам поклав сам Манучаров.

Світські журналісти вирішили зв'язатися з В'ячеславом, щоб він як близький друг Анни прокоментував чергові чутки про вагітність артистки. "Що за маячня! Аня не вагітна, а якщо це станеться, я дізнаюся першим!" - цитує Манучарова журнал "Антенна".

Саме ці слова видання прийняло як зізнання в близьких стосунках Семенович і Манучарова. Настільки близьких, що ні про яку дружбу мови йти не може.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Семенович чекає на дитину - ЗМІ

Проте В'ячеслав, зрозумівши, що бовкнув зайвого, тут же виправився: "Анєчка - єдина жінка, яка носила мене на руках! Ми познайомилися два роки тому на "Льодовиковому періоді", коли Аня була ще не вільна ... Але більше поки нічого не готовий говорити". Видання повідомляє з посиланням на близьке оточення обох артистів, що Анна і В'ячеслав проводять багато часу разом, а автомобіль Манучарова частенько стоїть біля будинку Семенович на Олімпійському проспекті.

Свого часу Анна так висловлювалася про В'ячеслава: "Я шалено люблю Славу, він приголомшлива людина, дуже добрий, чуйний. Нам приємно проводити час разом. Але заміж за Славу я поки не збираюся!"

Зараз ви читаєте новину «Коханцем Анни Семенович виявився російський пародист - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі