вівторок, 11 січня 2011 17:07

Клюєв грав для Бродського на роялі

Клюєв грав для Бродського на роялі

Перший віце-прем'єр-міністр України - міністр економічного розвитку і торгівлі України Андрій Клюєв чудово грає на роялі і рок-гітарі.

Про це пише глава Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва Михайло Бродський у своєму блозі.

За його словами, після Нового року, 3 січня, він був в гостях у Клюєва. Політики обговорювали питання по роботі міністерства економічного розвитку, з дерегуляції.

"Довго гуляли на вулиці, потім Андрій Петрович запросив мене випити чаю. Ми з ним зайшли в будинок. Він став його показувати. Завів в спортзал. Там висить велика груша, стоїть кілька хороших верстатів. Андрій Петрович розповів, що тренується в залі і бігає кроси кожен день. Потім заходимо в хол, а там стоїть рояль. Я питаю: "А хто грає на роялі?" І Андрій Петрович сідає за рояль і починає грати Моцарта ", - розповів Михайло Бродський.

Він не приховує свого подиву. Виявилося, що в дитинстві Андрій Клюєв ходив і в музичну школу, і на бокс.

"Він один день ходив у музичну школу, тому що його мама - вчитель російської мови та літератури - наполягала на всебічному розвитку дитини, а другий день - на бокс, тому що тато, шахтар, хотів, аби хлопчик міг постояти за себе. Плюс до всього Андрій Петрович ще чудово грає на рок-гітарі. Колись навіть грав у ансамблі ", - поділився Михайло Бродський.

LIVEstory.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Клюєв грав для Бродського на роялі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі