середа, 27 жовтня 2010 11:14

Спецтема: Євробачення-2011

Кліпмейкер Царик роздягла учасника Євробачення (ФОТО)
10

Режисерка Катя Царик зняла кліп на пісню "Прости меня" співака Кирила Туриченко. Кілька років тому брав участь в національному відбірковому турі Євробачення.

Про нове відео кореспонденту Gazeta.ua на знімальному майданчику розповіла сама режисерка.

"За сюжетом Кирилу зітруть епізоди з пам'яті пов'язані з минулими коханням. Щоб відкрити серце новим почуттям. При чому, цю пісню він дійсно присвятив дівчині, з якою нещодавно розлучився", - сказала вона.

Віртуальний науковий центр і ультрасучасне обладнання, за допомогою якого в кліпі зітруть пам'ять Туріченко, створять за допомогою 3D-графіки.

"Цей сценарій я написала під час весільної подорожі в Іспанії. Замість того, аби відпочивати вигадувала ідею для кліпу", - розповідав Царик.

Відео знімали у павільйоні кіностудії "Укртелефільм". В перервах між зйомками оголений по пояс співак грівся віджиманнями. На майданчику було +15 С.

"У житті таке іноді буває. Хочеш забути когось і рухатися далі, але ніяк не виходить. Особисто я заради експерименту хотів би стерти деякі моменти з минулого. Але, на жаль, це реально тільки в кіно, і я спробую очистити пам'ять в моєму новому кліпі на пісню. Чи вийде? Побачимо в кліпі", - розповів Туріченко.

Продюсер артиста Ірина Загранічна відмовилася повідомити бюджет нового кліпу.

"В середньому зараз знімають кліпи за 30 тисяч доларів. Більше нічого не можу сказати", - зазначила Катя Царик.

Подейкують, що Загранічна вкладає власні кошти у молодого виконавця. В Одесі вона володіє великим event-агентством. В цьому ж місті починав свою співочу кар'єру Кирило Туриченко.

Нагадаємо, на кілька років тому Кирила Туриченка накинулася група росіян, яким не сподобалося, що співак виконав пісню українською мовою в Сингапурі.

Фото: Андрій Шматов / Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Кліпмейкер Царик роздягла учасника Євробачення (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі