субота, 21 серпня 2010 14:43

Спецтема: Євробачення-2011

Данилка не пустили на сцену нацвідбору на "Євробачення"

Данилка не пустили на сцену нацвідбору на "Євробачення"

Співака Андрія Данилка, який виступає під псевдонімом Вєрка Сердючка, не пустили на сцену під час півфіналу національного відбору на пісенний конкурс "Євробачення 2011".

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів один з членів журі нацвідбору продюсер Ігор Ліхута.

"Ми порадилися і вирішили, що, як срібний призер одного з конкурсів "Євробачення", Данилко проходить у фінал нацвідбору без попередніх кастингів і півфіналів. Немає сенсу запрошувати Данилка на кастинг. Це все одно, що змусити змагатися "мерседес" та "запорожець". З усіма членами журі погодилося керівництво НТКУ", - сказав він.

Нагадаємо, Данилко зайняв друге місце на "Євробаченні 2007" в Гельсінкі.

"Ми подали заявку на участь у національному відборі, - сказав по телефону Андрій Данилко. - Я навіть почав готуватися до кастингу. Мав виступати у п'ятницю після обіду, але мені подзвонили з НТКУ і сказали, що це не потрібно. Зарахували у фінал за перемогу на конкурсі 2007-го".

19-20 серпня у клубі "Олмека Біч" у столичному "Гідропарку" пройшов кастинг учасників національного відбору "Євробачення 2011". За словами організаторів на участь у ньому подали заявки 50 співаків. Серед них Джамала, Анастасія Приходько, Олексій Матіас, Ель Кравчук, дует "Пара Нормальних".

Повідомлялось також про можливу участь у кастингу групи "Гоголь Борделло", однак представники гурту пізніше спростували цю інформацію.

Зараз ви читаєте новину «Данилка не пустили на сцену нацвідбору на "Євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі