середа, 13 квітня 2011 10:13

Кірстен Данст роздяглася догола у фільмі Ларса фон Трієра
7

28-річна Кірстен Данст знялася в головній ролі в новій картині знаменитого данського режисера Ларса фон Трієра. Фільм під назвою "Меланхолія" буде представлений на кінофестивалі в Каннах. Чи ввійде стрічка в конкурсну програму, поки не уточнюється.

Днями в Мережі з'явився перший трейлер до фільму. На багатьох оглядачів справила враження сцена з оголеною Данст. Можливо, вона не буде настільки символічною, як сцена з оголеною героїнею Шарлотти Гінсбур в "Антихристі" фон Трієра. Але на перший погляд виглядає ефектно.

"Більше жодних хепі-ендів!" - заявив Ларс фон Трієр перед початком зйомок. В оточенні ж режисера запевняють, що він "дуже задоволений цим проектом".

"Як у будь-якому фільмі-катастрофі, в "Меланхолії" буде кілька спецефектів, але нічого, що нагадує голлівудські фільми", - повідомив один з представників кінокомпанії, яка зняла картину.

За сюжетом фільму герої Кірстен Данст і Александра Скарсгаарда влаштовують весілля. Але вечірка закінчується невесело: виявляється, що на Землю насувається планета під назвою Меланхолія. Катастрофа неминуча.

Також у стрічці знімалися улюблениця режисера Шарлотта Гінсбур, Шарлотта Ремплінг, Кіфер Сазерленд, Удо Кір, Стеллан Скарсгард. Над "Меланхолією" Трієр почав роботу ще в позаминулому році; згідно з первісним задумом, головну роль у стрічці повинна була зіграти Пенелопа Крус, але вона вибрала голлівудських "Піратів Карибського моря" і компанію Джонні Деппа.

Зараз ви читаєте новину «Кірстен Данст роздяглася догола у фільмі Ларса фон Трієра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі