понеділок, 12 жовтня 2015 15:03

Кім Кардаш'ян не може визначитися з ім'ям для майбутнього сина

Автор: lady.ru
 

Телезірка Кім Кардаш'ян та її чоловік Каньє Вест ніяк не можуть підібрати ім'я для сина, якого жінка носить під серцем, повідомляють західні ЗМІ. У пари вже є дочка Норт (Північ в перекладі з англійської), і варіантів оригінального імені для сина у них більше, ніж достатньо, а шанувальники пари вже почали робити ставки, з якою стороною світла буде пов'язане ім'я їх спадкоємця.

Раніше Кім вже заявляла, що ім'я Саус (Південь) - виключено, а ось зовсім недавно зірка реаліті-шоу "Життя з Кардашьян" заявила, що їй подобається ім'я Істон. Ось тільки з цим не згоден її чоловік.

Син пари має з'явитися на світ вже в грудні, і до того часу подружжя вже хочуть визначитися з ім'ям малюка. Джерело, наближене до сім'ї, стверджує, що 38-річний репер запропонував "унікальне ім'я, на яке його наштовхнули сімейні традиції", але Кім воно "привело розізлило". Тому до того моменту, як дружина Каньє не родить, ім'я дитини затверджено їй не буде. 34-річна зірка розповіла, що швидше за все через проблеми зі здоров'ям, їй доведеться робити кесарів розтин. Вона вже запланувала процедуру і забронювала трикімнатну розкішну палату з двома ванними кімнатами в клініці Седарс-Седай в Лос-Анджелесі на кілька днів.

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян не може визначитися з ім'ям для майбутнього сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі